Lights On Romania

Singurul concurs public de concepte și idei creative pentru amenajarea unei zone publice în preajma sărbătorilor de iarnă. Dedicat designerilor, inginerilor și arhitecților. Lansat la Cluj-Napoca în 2015. 

Din 2018 i-am adăugat componenta circuitului de instalații de lumină unică în România. 14 instalații artistice amplasate în spațiul public și privat conectate între ele de un tur ghidat unic. 

 

Din 2019, Lights On este cunoscut ca festivalul de light-art (instalații de lumină) de la Cluj-Napoca. Expunerea instalației de lumină Mi-e Dor De Tine în Londra și dialogul creat cu instalațiile Și Mie din Cluj-Napoca și Te Aștept din București a atras atenția asupra evenimentului la o scară fără precedent.Tot din 2019, Asociația Daisler a fost inclusă în rândul organizatorilor marilor festivaluri de lumină a Europei, ca membru cu drepturi depline în International Light Festvial Organization (ILO).

În 2020, Lights On a fost ultimul mare festival de lumină din Europa care a avut loc, cu 9 instalații spectaculoase expuse în centrul orașului.